Medela štrudle

Mekano vazdušasto testo punjeno slasnim voćnim ili čoko filom. Ovaj slatkiš vratiće vas u detinjstvo i podsetiti na mirise bakine kuhinje i svih onih slatkiša pravljenih sa dušom. Koji je vaš omiljeni ukus?

Testo meko kao duša, slatko voćno punjenje sa ukusom višnje i sve to preliveno nežnom, crnom čokoladom. Ko bi odoleo?

Kraljica našeg asortimana, baka svih štrudli i deo slatkog posluženja već više od 45 godina.

Kraljici našeg asortimana, štrudli smokva, pridružili smo i njenu integralnu dvojnicu. Slasni zalogaji u posnom obliku mogu vam biti na dohvat ruke.

Ako ne možete da se odlučite za omiljeno voće, zašto ne probate meku štrudlu punjenu fantastičnom kombinacijom različitih, slatkih plodova?

Meko, vazdušasto testo i mirisni fil od kajsije, ne mogu a da nas ne podsete na ukuse detinjstva i mirise bakine kuhinje.

Vazdušasto testo, mekano kao duša u kombinaciji sa intenzivnom jagodom okupanom nežnim ukusom vanile ukrašće vaše srce zauvek.

Neodoljiva kombinacija mekog i sočnog testa i bogatog ukusa kakao krema. Zasladite se, obradujte svoje čulo ukusa i uživajte!

Kombinacija citrusa i čokolade uvek je odličan izbor. Uz to dodajte meki, sočni biskivit i dobićete jednu od nama omiljenih štrudli. Probajte štrudlu sa ukusom Jaffa pomorandže i shvatićete zašto smo u pravu.

Slatko, a kiselkasto. Najlepša moguća kombinacija! Probajte štrudlu sa punjenjem od višnje i shvatićete zašto smo ponosni na nju.

Ovaj sajt koristi kolačiće da poboljša vaše korisničko iskustvo.
Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića.